Electrometal
  • Electrometal, Recubriments electrolítics de peces de metall
  • Electrometal, Acabats níquel, coure, estany, llautó, decoratius
  • Electrometal, Recubriments electrolítics de peces de metall
  • Electrometal, Acabats níquel, coure, estany, llautó, decoratius
  • Electrometal, coure, estany, llautó, decoratius
06
CONTACTE
FORMULARI DE CONTACTE


Empresa Electrometal

Quintana, 48-50
08205 Sabadell, Barcelona
Tel.: (+34) 93 710 15 34
electro@electrometal.catConsulteu el nostre Departament Tècnic. Segur que trobarem la solució d'acabats que sigui millor per a les vostres necessitats.
(*) Camps obligatoris

CONSENTIMENT INFORMAT
Les dades facilitades per vostè s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Electrometal, SA amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de Electrometal, SA responsable del fitxer i amb domicili al C / Quintana, 48-50 08205 Sabadell, Barcelona. Espanya. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a l'adreça anteriorment esmentada.
En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Electrometal, SA amb domini d'Internet www.electrometal.cat, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i / o interessats a la següent adreça de correu electrònic electro@electrometal.cat

.
electrometal